Liss’Kids 25 jaar, het is omgevlogen en het waren geweldige jaren! Bij zo’n mijlpaal komen ook de herinneringen boven van het prille begin. of eigenlijk al van daarvoor. Al geruime tijd was er de wens om een eigen winkel te beginnen, maar ja.. die stap. Mijn nichtje gaf de doorslag, niet blijven mijmeren, maar doen! 

Met haar hulp ben ik in 1995 gestart op de zogenaamde ‘Kop van de Kanaalstraat’ en de reacties waren gelijk enthousiast. Er was eigenlijk maar 1 minpuntje, ik kwam niet uit Lisse. Als Bennebroekse moest ik het vertrouwen winnen van de inwoners van Lisse, maar dit is zeker gelukt. Mijn dank daarvoor is groot! Zeker de laatste, toch wel lastige, maanden heb ik veel betrokkenheid en de gun-factor mogen ervaren van onze trouwe klanten.

In 2001 was de winkel zo gegroeid, dat we naar het huidige pand konden verhuizen. Na eerst een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in andere winkels, kwam Judith in 2005 de gelederen versterken. Samen met Charlotte, die inmiddels ook al weer een paar jaar van de partij is, mogen we spreken van een fijn team. Vol vertrouwen geef ik dan ook het stokje over en ik wil iedereen heel hartelijk danken voor alle mooie Liss’Kids-jaren.

Lieve Judith en Charlotte, ik weet zeker dat jullie Liss’Kids op jullie eigen, enthousiaste wijze met succes zullen voortzetten en ik wens jullie vele mooie jaren met jullie eigen winkel!

 

 

Liss’Kids 2.0 | Samen gaan wij, Charlotte Homan-Verdegaal en Judith Prins – Agterhof dit mooie avontuur aan!

Wij gaan de mooiste baby en kinderkleding verkopen in de leukste winkel van Lisse en omstreken. Gaat er veel veranderen vanaf 1 januari? Nee, want de basis is super goed! Maar we hebben wel twee mooie nieuwe merken ingekocht, namelijk het stoere tienermerk Retour en voor de hippe meiden het merk B.Nosy. Ook voor de mini boys en girls hebben we hele leuke items van B.Nosy weten te scoren.

Op onze socials blijven we zeer actief en kunnen jullie met ons meegenieten van wat we allemaal in de winkel binnen krijgen. We kijken ontzettend uit naar het nieuwe jaar dat wij, ondanks de Corona crisis, met heel veel positieve energie en enthousiasme tegemoet gaan. Liss’Kids is en blijft een top winkel waar service en kwaliteit voorop staan. Wij gaan knallen!! 

Liefs Charlotte en Judith, vanaf 1 januari 2021 de nieuwe eigenaresses van Liss’Kids.

Lieve mama Liss’Kids, bedankt voor de afgelopen 25 jaar! Je bent de beste en we zijn super trots op jou!

Adres Winkel

Kanaalstraat 39
2161 JB LISSE

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09:30 17:00 uur

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen enkele update meer
Winkelwagen
Scroll naar top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen enkele update meer