Over ons

Het gezicht achter Liss'Kids

2021 was het jaar waarin wij, Judith Prins en Charlotte Homan, startten als ondernemers. Wij hebben enorm veel geluk gehad dat we de kans kregen om Liss’Kids over te nemen van Jozé Agterhof.
Liss’Kids bestaat sinds 1995 en mocht uitgroeien tot een begrip in Lisse en ver daarbuiten. Inmiddels is Liss’Kids uitgebreid met een webshop en worden de social media kanalen ook druk bezocht.

 

Als je bij ons binnen stapt, zal je merken dat je je direct thuis voelt. Je krijgt zin om alles uit de rekken te halen en de mooie stoffen te voelen en de kleuren in je op te nemen. Je raakt niet uitgekeken door het gevarieerde aanbod. Merken zoals: Like Flo, Z8, Name It en Feetje hangen stralend aan de wanden en lokken uit om bekeken te worden. Kinderen mogen eindeloos bij ons passen in de daarvoor aanwezige pashokjes en showen hun nieuwe outfit voor de gigantische spiegel. Vaak maken zij hun outfit nog compleet met de sieraden van Feestbeest of Heppiedi. Stond je nog niet in ons klantenbestand? Dan is dat zeker de moeite waard doordat je punten spaart bij elke aankoop en een mooie kadobon ontvangt die je zowel in onze stenen winkel als in de webshop kunt besteden.

Kom je ook een kijkje nemen in onze prachtige winkel aan de Kanaalstraat 39 in Lisse ?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen enkele update meer