De leukste winkel voor baby- en kinderkleding

Onze merken

Voorbeelden uit onze collectie

OP DE FOTO

Kinderkleding in Lisse

Al 27 jaar is Liss’Kids een begrip in de Bollenstreek en omliggende gemeenten als het gaat om kinderkleding. Liss’Kids verkoopt kleding vanaf de kleinste babymaten tot en met kindermaat 164 en wij zijn altijd op zoek naar merken die zowel de kinderen als de ouders aanspreken. 

Draagbaarheid en de juiste prijs/kwaliteit verhouding zijn uiteraard erg belangrijk voor de ouders. Een kind wil zich vooral graag lekker kunnen bewegen in kleding volgens de laatste trends. Wij van Liss’Kids doen altijd ons best om een mooie mix van stijlen en merken in ons aanbod van kinderkleding te hebben. We bezoeken beurzen, lezen de vakbladen, maar houden ook op het schoolplein en op straat oren en ogen open om de laatste trends te spotten. Daarbij staan we altijd open voor tips en speciale wensen van onze klanten.

Een aantal merken behoren al een groot aantal jaren tot het vaste assortiment van Liss’Kids. Een van die merken is Name It, een kinderkledingmerk met een ruim aanbod in jeans met een uitstekende pasvorm en bovendien zeer aantrekkelijke prijzen. Daarbij weet Name It als geen ander in te springen op de laatste trends in de kindermode. Een ander merk is Z8, al jaren een begrip in babykleding. Z8 gebruikt mooie zachte materialen en levert daarbij tegenwoordig ook een mooie lijn babykleding in ecologisch katoen.

Via de website, Facebook en Instagram houdt Liss’Kids iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de winkel. We tonen de nieuwste collecties uit onze winkel op de website, zodat onze klanten zich thuis al kunnen oriënteren en verheugen op het bezoek aan de winkel. Een eerlijk advies en uitstekende service staan bij Liss’Kids voorop. Voor ons is het belangrijk dat zowel ouders als kinderen tevreden de winkel verlaten en graag nog eens terugkomen. Het speelhoekje en de ontspannen sfeer in de winkel zorgen ervoor dat winkelen bij Liss’Kids een feestje wordt.

Betaal met je cadeaukaart

Follow us

[instagram feed="65994"]
Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen enkele update meer